Puhujaesittelyt

  • Home
  • /
  • Puhujaesittelyt

Arman Alizad

Arman on karismaattinen puhuja ja omien unelmiensa toteuttaja.
Arman Alizad on toiminut tyylineuvojana, toimittajana, luennoitsijana sekä televisiojuontajana. Hänen dokumentaariset tv-ohjelmansa ”Arman ja viimeinen ristiretki”, ”Arman ja Kamerunin kummilapset”, Venla-palkittu ”Arman Pohjantähden alla” sekä ”Suomen rikosmysteeri” ovat saaneet suuren suosion. Vuosien varrella maailmanmatkaaja Arman on reissannut lukuisissa maissa ja kohdannut hyvin monenlaisia kulttuureja ja ihmiskohtaloita. Armanin käsittelemät aiheet eivät jätä ketään kylmäksi. Hän herättääkin monissa ristiriitaisia tunteita. Puhujana Arman on karismaattinen, eläytyvä, ja ajatuksia herättävä. Arman puhuu kokemastaan ja näkemästään tuoden esiin maailman monimuotoisuutta, värikkyyttä ja sen epätäydellisyyttä. Näistä kokemuksista kumpuaa ymmärrys ja kiitollisuus, sekä arvostus sitä kohtaan, mitä elämässä jo on, ja miten jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman elämänsä kulkuun. Unelmia tulee tavoitella, ja asioihin voi vaikuttaa kun vain itse niin haluaa. Arman puhuu aidosti ja rehellisesti siitä, miten elämää kannattaa elää, ja miten löytää oma juttunsa. Arman on valittu Vuoden Puhujaksi 2011.

Jari Sarasvuo

Yrittäjä, valmentaja Jari Sarasvuo ei juuri esittelyä kaipaa!
Sarasvuo kiinnostui menestyksestä ja ihmisen todellisen potentiaalin esiin kaivamisesta jo nuorena poikana.
Hän on tutkinut aihepiiriä intensiivisesti siitä alkaen – sekä tutkimuskirjallisuuden että omakohtaisten empiiristen kokeiden kautta. Puhujana Sarasvuo kiinnittää yleisön huomion ja houkuttelee kuulijoitaan kasvuun rikkomalla heidän nykyisen homeostaasinsa rajoitteita sekä inspiraation että uusien, parempien ideoiden avulla.

Harri Gustafsberg

Harri Gustafsberg on Filosofian tohtori ja hänen väitöskirjatutkimuksensa koski henkisen suorituskyvyn parantamista organisaatioissa. Tutkimus tehtiin Tampereen Yliopiston Johtamiskorkeakoulussa. Hänen työtaustansa on poliisin valmiusyksikkö Karhussa kouluttajana ja operatiivisena johtajana, josta Harrilla on yli 20 vuoden kokemuspääoma. Harrilla on myös pitkä valmentajaura kamppailu-urheilun parissa.
Harri Gustafsberg on henkisen ja fyysisen valmentamisen rautainen ammattilainen. Harrin käyttämä ja kehittämä MIND COACH -menetelmä kiinnostaa myös laajasti. Hän valmentaa ja mentoroi vaativan työelämän toimijoita, kuten esimies- ja johtotehtävissä olevia henkilöitä.

Harrin esikoisteos ”Mielen valmentamisella optimaaliseen suoritukseen” on ilmestynyt syyskuussa 2014. Harrin uusin kirja ”Tilannetaju, päätä paremmin” on kirjoitettu yhdessä työpsykologian tohtorin Helena Åhmanin kanssa. Kirja on julkaistu syyskuussa 2017. ”Huippuvalmentajalla tulee olla rankka kokemus ja tieteellinen perehtyneisyys, sekä lisäksi kyky vaikuttaa valmennettaviin.”

Jutta Gustafsberg & Juha Rouvinen

Jutta Gustafsberg on menestynyt hyvinvointiyrittäjä, valmentaja ja seksuaaliterapeutti. Jutta on kirjoittanut neljä menestyskirjaa hyvinvoinnin eri osa-alueista. Juha Rouvinen on filosofian maisteri, joka on tutkinut yrityskulttuurien ja -johtamisen menestystekijöitä kansainvälisesti. Juha on kokenut muutosjohtamisen asiantuntija, joka auttaa yrityksiä kehittämään kestävää ja menestyvää yrityskulttuuria. He vetävät yhdessä tietoisuus- ja ihmissuhdetaitoja kehittäviä kursseja ja koulutuksia. Jutta ja Juha luennoivat vuosien kokemuksella tietoisuustaitojen ja henkisen hyvinvoinnin kehittämisestä innostavasti ja oivaltavasti.

Oskari Palomäki, seminaarin juontaja

Seminaarin juontajalla Oskari Palomäellä on yli 3000 keikan kokemus. Livelavat on nähty monesta vinkkelistä ja työskentely myös TV:ssä on tuttua. ”Juontajan tehtävä on kuljettaa tapahtuman tarinaa ja nostattaa sisään tulevia artisteja. Olla näkyvä näkymätön liekinheittäjä ja tarpeen tullen myös heittäytyjä. Pelaan aina pikku riskillä, kuin tekisin kaiken perusvarmalla valmiiksi opetellulla tavalla. Toivottavasti saan toivottaa lavalta juuri Sinut tervetulleeksi 10.10. Tampereen Messu – ja Urheilukeskukseen Successful Mind -seminaariin. Teen sen mielelläni, mutta myös suullisesti.”

Siirry työkalupalkkiin