FAQ

Seminaareihin ja tapahtumiin liittyy usein kysymyksiä ja tällä sivulla pyrimme vastaamaan yleisimpiin kysymyksiin.

 1. Miksi seminaariin kannattaa tulla?
  V: Seminaarissa ovat puhumassa Suomen huippuesiintyjät, ja seminaarin teema on kaikille tärkeä. Saat seminaaripäivän aikana tietoa mm. henkisen suorituskyvyn ja tilannetajun parantamisesta, keinoja itsesi ylittämiseen tilanteen niin vaatiessa sekä vinkkejä selviytymiseen ja jaksamiseen ääritilanteissa. Seminaari sopii hyvin yrityksen henkilökunnan TyKy- tai työhyvinvointipäiväksi, hyväksi tavaksi palkita yrityksen johtoryhmä, hallitus tai yrityksen avainhenkilöt ja onnistujat. Seminaari on myös oiva tapa palkita parhaita asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan.
 2. Miksi seminaarin teemat ovat tärkeitä?
  V: Henkinen suorituskyky, jaksaminen ja parhaan saaminen itsestään ”irti” ovat yksiä keskeisimpiä asioita elämässä menestymisessä ja hyvinvoinnissa. Tutkimusten mukaan yksi yleisimmistä syistä sairauspoissaoloihin työelämässä ovat erilaiset henkisen puolen ja mielenterveydelliset haasteet. Samaisten tutkimusten mukaan sairauspoissaolopäivä voi maksaa yrityksille 370-460 €/päivä – asiantuntijatehtävissä jopa 1.000 €/päivä. Näistä ja monesta muustakin syystä henkisen suorituskyvyn ylläpitämiseen ja sen parantamiseen kannattaa panostaa. Ja toisaalta yritys joka panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin, on myös työmarkkinoilla toivottu ja haluttu työnantaja. Tapoja panostaa työntekijöiden hyvinvointiin ovat erilaiset koulutustilaisuudet, TyKy- ja työhyvinvointipäivät, ja erilaiset aiheeseen liittyvät seminaarit, jota myös Successful Mind-seminaari edustaa.
 3. Voiko tiistai-illan 9.10. workshopiin ostaa erikseen lippuja?
  V: Harri Gustafsbergin ”Tilannetaju liike-elämässä”-workshop tiistaina 9.10. on tarkoitettu vain VIP-lipun lunastaneille eikä siihen myydä erillisiä lippuja. VIP-lipulla saa muutenkin parhaan vastineen investoinnilleen, joten suosittelemme VIP-lipun hankkimista.
 4. Millaiset pysäköintimahdollisuudet Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on?
  V: Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen vieressä on ilmaista pysäköintitilaa riittävästi. Pysäköintialueelle on hyvät opasteet.
 5. Olen tulossa seminaariin julkisilla kulkuneuvoilla eli kuinka pääsen perille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen?
  V: Kaupungin suunnasta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen pääsee parhaiten Tampereen Kaupungin Liikennelaitoksen linja-autolla numero 14. Ja samalla linja-autolla pääsee luonnollisesti myös takaisin keskustaan. Mikäli saavut Tampereelle junalla, Tampereen rautatieasemalta kannattaa kävellä Koskipuistoon (matka n. 300 m), josta pääsee kyseisen linja-auton kyytiin.
 6. Missä D-halli sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa?
  V: D-halliin kulku on pääovista oikealle.
 7. Olen ostanut seminaariin edullisemman opiskelijalipun, koska olen opiskelija. Pitääkö mukaan ottaa opiskelijakortti?
  V: Opiskelijastatus pitää todistaa joko oppilaitoksesi oppilaskunnan opiskelijakortilla tai Kelan myöntämällä opiskelijakortilla.
 8. Paljonko seminaariin mahtuu osallistujia?
  V: D-hallin Leonardo-salin kapasiteetti on n. 700 henkilöä.
 9. Miten ruokailu onnistuu seminaaripäivän aikana?
  V: Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa on Finnresta-ravintola, joka huolehtii ruokailun järjestämisestä seminaaripäivän aikana. Jos olet hankkinut VIP-lipun, seminaarilounas, kahvi ja virvokkeet kuuluvat hintaan. Muille sekä lounas että kahvi ovat maksulliset.
 10. Miten seminaaripäivään kannattaa varautua?
  V: Tärkein asia on varmasti avoin mieli ja halu oppia uutta. Seminaari on myös oiva tapa verkostoitua ja tutustua uusiin ihmisiin, joten varaa mukaan reilusti käyntikortteja. Mukaan kannattaa ottaa myös muistiinpanovälineet (vihko ja kynä, tablettitietokone tms.). Pukeudu sellaiseen asuun jossa sinun on mukava olla koko päivä.
Siirry työkalupalkkiin